Què puc fer amb el meu cos? Què puc fer amb el meu cos i amb diferents objectes? Com em puc moure? Com ho puc fer sol i coordinat amb els meus companys i companyes? Què podem fer tots junts utilitzant diferents elements o senzillament el nostre cos? Com ens organitzarem, ho decidirem, ho treballarem, ens ajudarem, ho explicarem i finalment ho mostrarem? Podrem fer-ho utilitzant també la llengua anglesa?

Benvinguts a MOVE.

divendres, 15 de febrer de 2019

METODOLOGIA... COM TREBALLEM A MOVE?


Fins ara hem treballat tots els elements de forma individual, en parelles i en grups de tres. Hem hagut d’explicar els elements que havíem de practicar i ajudar a realitzar-los als nostres companys i companyes. Ho hem fet amb circuit d’estacions i amb treball en grup utilitzant unes fitxes que ens ajudaven a decidir què havíem de fer (bases d’orientació). Una altra decisió que hem pres ha estat escollir i treballar els elements en què volíem millorar més les nostres habilitats.

Ara, ja hem fet nosaltres mateixos els 4 grups de projectes. A partir d’aquest moment, amb les orientacions dels professors i les fitxes de suport haurem de decidir-ho tot respecte el nostre projecte: parlar, debatre, consensuar, practicar, corregir, millorar, avançar, respectar, adaptar, expressar,.... són els verbs que utilitzarem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada